НАСТАНЯВАНЕ

Полезно за тези, които желаят да бъдат с нас през цялото време
 • Узана – Хотели

  Хотел “Балканци”

  Закътан в зеленото сърце на България – във вълшебната прелест на местността Узана – хотел “Балканци” е Вашето местенце, в което магията на домашния уют и усещането за спокойствие и красота завладяват сетивата. Със своите модерни и уютни 5 двойни стаи, 2 студия и 2 семейни апартамента и един панорамен апартамент хотел “Балканци” е най-привлекателното място за глътка въздух със семейството, любимите хора, приятели или колеги, далеч от градския шум и суета. За по-големите компании, устремени към планинския уют, на разположение са 2 туристически спални за до 16 души.

  http://www.hotelbalkanci.com/

  Хотелски комплекс „Импулс” 

  Предлага уютна атмосфера, топло гостоприемство и спокойствие. Разполага с 33 двойни стаи, 11 тройни и 7 апартамента. Стаите са оборудвани със собствен санитарен възел и баня. Всички стаи са с изглед към поляната и величествените планинските върхове на Централна Стара планина. Ресторантът на хотела разполага с 80 места и музика на живо. Комплексът разполага с коктейл-бар и нощен клуб, с просторна конферентна зала, фитнес център, сауна, джакузи и детска площадка.

  Хотел Прима S

  Три звездният хотелски комплекс предлага 4 апартамента, 21 луксозни двойни стаи и 6 четворни стаи в алпийски стил. Хотелът разполага с ресторант с музика на живо, нощен бар с дискотека, фитнес зала, сауна, салон за масаж с рехабилитатор, солариум, тангенторни вани, тенис на маса и билярд.

  http://uzanabg.com

  Почивна станция „Еделвайс”

  Разположен е в една от по-високите точки в североизточния част на м. Узана, откъдето се разкрива впечатляващ планински изглед. Домът предлага 110 легла и настаняване в 10 двойни, 7 тройни, 7 четворки стаи и 6 апартамента със самостоятелен санитарен възел. Почивната база разполага с ресторант-механа със 110 места, кафе-бар с 60 места, със съоръжения за тенис на маса, билярд, открит детски кът с люлка и пързалка, площадка за баскетбол, футбол и волейбол, ски-писта със ски-влек.

  www.uzana-edelvais.com

  Къща за гости „Хлебна”

  Предлага 13 легла, разпределени в 2 апартамента с по 4 легла, 1 тройна и 1 двойна стаи.

  Ресторант с 42 места, предлагащ ястия от националната и европейска кухня.

  Хотел „Географски център”

  Хотелът приема целогодишно своите гости и предлага удобства, близки до тризвездните стандарти. Изцяло обновен, той разполага с 31 легла, разпределени в три апартамента, една двойна, три тройни и две четворни стаи, всяка с телевизор, собствен луксозен санитарен възел и душ. Хотелският комплекс предлага уютен ресторант с камина и кухня с национални специалитети.

  http://geocenter.free.bg

   

 • Узана – Хижи

  Туристическа хижа „Узана”

  Хижата е една от най-старите в България и е първата на Узана, изградена е през 1937-1940 година и достроявана през 60-те години на 20 век. Представлява масивна триетажна сграда с капацитет около 100 места в стаи с по 4, 5, 6 и повече легла, с баня и тоалетна в сградата и уютна столова. На разположение на гостите е и туристическа кухня с газови и електрически уреди за приготвяне на храна. Разполага със столова, лавка, салон с телевизор и забавни игри.

  http://www.hija-uzana.com/index-1.html

   

  Хостел „Партизанска песен”

  Хижата разполага с 32 места в стаи с по две , три  и четери места, снабдени със собствен санитарен възел,баня и парно отопление. Комплекса разполага с уютен ресторант с българска кухня  в битов стил, Детска площадка и екстрим съоражение,велосипеди и ски- гардероб.

  http://partizanska-pesen.com

   

 • Узана – Палатков лагер

  За авантюристите и любителите на спане на открито ще подготвим чудесна, прясно окосена поляна, където да можете да опънете своите палатки. Ние пък ще ви осигурим химически тоалетни и чешми. Това е Узанския палатков лагер.

  Тези от вас, които обичат да спят на палатка, но обичат и да имат удобства, ще могат да разположат своите палатки в дворовете на хижа „Узана” и хостел „Партизанска песен” и да ползват базите им – баня, тоалетна, трапезария или ресторант.

Всички права запазени © 2014 Узана Поляна Фест