Условия за участие 2014

УзанаПолянаФест 2014 се организира от Фондация "ТАЙМ Екопроекти" с финансовата подкрепа на Министерство на околната среда и водите (МОСВ) чрез Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и Община Габрово.
В рамките на фестивалното градче няма да бъдат допускани ИЗЛОЖИТЕЛИ, които не присъстват в списъците по локации!

Екипът на УзанаПолянаФест очаква кандидатури за включване в официалната програма на четвъртото издание на фестивала от фирми, организации или свободни артисти. Желаещите да участват трябва да заявят желанието си до 15 май 2014г., като попълнят Заявка за участие (Заявката за участие можете да изтеглите от ТУК.).

В последното издание на фестивала през 2013 г. взеха участие 90 организации, фирми, проекти и творци на свободна практика, групирани в 7 отделни локации във фестивалното градче: ЕкоПазар, ЕкоАкадемия, АртАтелиета, Презентационен център, Детски център, Дзен център, Техно парк. Ние, като организатори на събитието, си дадохме сметка, че с този брой изложители са достигнати границите на мащабността на събитието, така че то да не наруши екосистемата в района. Предизвикателството за нас вече е да осъществим един качествен подбор на участниците във фестивала. В тази връзка за тазгодишното издание определяме максимален брой участници за съществуващите вече 7 локации, както следва:

ЕкоПазар – 25 фирми/изложители, разположени в 25 тенти (3м на 3м). Има възможност при желание и необходимост под една тента да се позиционират по две фирми/изложители или под две тенти да се разположи само един производител.

ЕкоАкадемия – 20 организации/изложители, разположени в 15 тенти (3м на 3м). Има възможност при желание и необходимост под една тента да се позиционират по две организации/изложители.

АртАтелиета – 20 ателиета/работилнички, разположени под 5 тенти/шатри (6м на 5м) и 3 тенти (6м на 3м). Ако някой участник има идея с кой друг участник конкретно иска да бъде под една тента/шатра нека това бъде отбелязано във формуляра за кандидатстване.

Презентационен център – 15 организации/лекции/семинари средно по 50 минути – в програмата на Презентационния център може да се включи всеки един от участниците, който е заявил участие в други локации, но може да бъде заявено участие и само в програмата на Презентационния център.

Детски център – 25 различни занимания за деца със средна продължителност 45 минути, като някои от заниманията могат да фигурират и два пъти в програмата на Детския център.

Дзен център (здравословна храна) – 3 фирми/изложители, предлагащи здравословна храна на посетителите на фестивала.

Дзен център (хармонизиращи практики) – 5 организации/инструктори с по максимум 3 обявени в програмата занимания със средна продължителност час и половина

Техно парк – 5 организации/изложители представящи технологични иновации в сферата на опазването на околната среда.

След разглеждане на предложенията ще се свържем с Вас. 

Защо да станете част от УзанаПолянаФест 2014:

Уникална възможност да осъществите директен контакт със специфична целева група – инфoрмирана, инициативна и активна по отношение устойчивото развитие и здравословния начин на живот.

Нашата публика чува вашите послания за отговорност към природата и хората.

Неповторим шанс да се срещнете с представители на различни институции в неформална обстановка и да обсъдите важни за вас теми.

Широко медийно присъствие, което гарантира популяризиране на вашите идеи, дейности и резултати.

Възможност да създадете контакти с потенциални партньори.

Всички права запазени © 2014 Узана Поляна Фест