Aha!CAR е платформа за споделено пътуване, действаща в България и Европа, която развива устойчивата мобилност чрез споделяне на личен автомобил. Именно споделянето и устойчивостта са нещата, които свързват Aha!CAR и УзанаПолянаФест, и логично обединихме сили, за да ви предложим най-зеления и приятелски настроен транспорт, който може да ползвате за фестивала.

Тримата създатели на Aha!CAR - Красен, Калоян и Аспарух, почти всички от Габрово - са насочили усилията си да превърнат платформата в медия, чрез която да поощряват обществото към устойчиви практики в ежедневието. Заели са се да създават и развиват потребността от пътуване, което да намалява въглеродния отпечатък от тази човешка дейност. Сайтът възникнал почти на шега, но участието му в УзанаПолянаФест ще бъде съвсем истинско и в унисон с иноватините зелени идеи, които може да очаквате от самия фестивал.

С настъпването на лятото и предстоящите фестивали на открито Aha!CAR насърчава музикалните фенове и зелени активисти да споделят своето пътуване, като превръщат последното в природосъобразно, забавно и икономично пътешествие.

Не пропускайте своята Aha! кола към Узана – споделяйте и търсете на http://ahacar.com/event/44.