С музика, изкуство и приключения в природата между 18-20 юли, Узана Поляна Фест 2014 ще предизвика промяната като забърка посетителите си в новата си концепция, която свързва личното развитие с нуждата от социална промяна.

За четвърта поредна година феновете на зеления лайфстайл, уважаващи природата, ще се съберат на станалия вече емблематичен Узана Поляна Фест. Фестивалът ще зарадва всички между 18-ти и 20-ти юли над Габрово, както винаги с вход свободен и програма, пълна с шарена смесица от занимания – до едно показващи “възможния друг живот”. С музика, изкуство и приключения в природата, Узана Поляна Фест ще предизвика промяната като забърка посетителите си в новата си концепция, която свързва личното развитие с нуждата от социална промяна. Организаторите наблягат на разпространяването на новаторската идеят за “Синя икономика”, която е и наследник на тази за устойчивото развитие.

Най-смелите от гостите ще могат да се включат в експеримента “Drum Dance” с добре известния Мартин Иванов от институт Либера и занимаващата се със съвременен танц Радина Сундари Дян, а хедлайнери на музикалните събития ще са гръцката група със специфичен етно-бийт Baildsa. Дискусиите в презентационния център, от своя страна, няма да оставят нито една тема на съвремието ни, свързана с устойчивото развитие, незасегната.

В Арт-ателиетата пък ще научим повече за “живота след смъртта” на вещите и как можем да участваме в прераждането на ресурсите, които употребяваме ежедневно.